Nerds Like Us!

is opgericht in 2018 door 2 zelfverklaarde Nerds, die besloten van hun passie voor alles wat maar nerdy is een onderneming te maken. Ik weet het...ik weet het..van je hobby je werk maken zoooo cliche maar het is gewoon de waarheid en daar kan ik ook niets aan doen.

Wij willen DE webshop zijn voor ALLE nerdy collectibles maar omdat daar geen einde aan komt beginnen we o.a. met: Funko Pop!, Figurines, Keychains, Tassen, Board games, Knuffels en meer. We zijn nog maar net begonnen en zullen continu categorieën en licenties toevoegen aan ons aanbod.

Bij ons staat een goede band tussen de gigantische community, en de fans van nerdy producten centraal.

Altijd snel antwoord op vragen, geen klant is een nummer voor ons en dus zal je nooit antwoorden krijgen als: "sorry daar gaat mijn collega over maar die is er niet"

Klachten of problemen? Geef ze altijd door hoe groot of klein ze ook zijn en we doen ons best voor je om ze op te lossen. Altijd!

Ideeën voor de service, de site, geweldige nieuwe producten die je gezien hebt of gewoon producten die je echt mist op een site als dit? Wij willen het weten. Jullie bepalen ons succes! en zo zullen wij er altijd over denken.

Andere vragen? De enige domme vragen zijn degene die niet gesteld zijn. Vraag maar los dus!